Uutiset

200 kg:n puristimet parakemiaa, hajusteiden valmistusta ja kosmetologiaa varten.

Tämä hammastankopuristimien sarja on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, ja nämä laitteet on valmistettu hajusteiden jalostajalle hajusteiden valmistukseen.
 
Nämä erikoispuristimet valmistetaan erittäin huolellisesti, ja niiden ulkoiset hitsaussaumat on peitattu ja passivoitu ja ulkoiset hitsit on kiillotettu.

Näissä telinepuristimissa käytetty ruostumaton teräs on validoitu asiakkaan kanssa. Ruostumatonta terästä tarvitaan elintarvike-, lääke-, parakemian- ja kosmetiikkateollisuudessa ilmeisistä hygieniasyistä, sillä tuotantoympäristö puhdistetaan toistuvasti ja voimakkaasti kontaminaation välttämiseksi.

Patogeenien leviämispaikat sijaitsevat raoissa ja koloissa. Ruostumattomalla teräksellä, joka on inertti materiaali, on minimaalinen pinnankarheus ja ihanteellinen puhdistuskyky, ja se kestää täydellisesti hapettumisilmiötä, joka tunnetaan nimellä "ruoste".

Hajuvesialaan sovelletaan myös tiukkoja hygieniavaatimuksia mikro-organismien ja muiden taudinaiheuttajien leviämisen estämiseksi.

Tämän laitteen ominaisuudet ovat samat kuin perusmallissa, 2HR-telinepenkkipunnerruksessa, joka on yksi EMG-merkin myydyimmistä tuotteista ja jonka LONG-yritys on suunnitellut ja valmistanut jo vuosia (74).

Photos: