Käsikäyttöinen puristin, leikkaus / puristus nahkatuotteita varten

EMG 5HR -käsikäyttöinen kääntöpuristin on täydellinen malli kaikenlaisten nahkatuotteiden valmistuksessa käytettävien materiaalien leikkaamiseen ja puristamiseen.

Tämä puristin on erinomainen vaihtoehto työkaluille, kuten pihdeille ja vasaroille.

Nahkatuotteiden valmistuksessa leikkaaminen ja puristaminen ovat kaksi yleistä toimenpidettä.
Käsilaukkua valmistettaessa käytetään silmukoita laukun sulkemiseen (kiristysnauhaa varten) tai olkahihnaa varten.

 

Nahkatavaroiden manuaalipuristimen edut

 

Käsikäyttöisellä puristimella leikkaamisesta tulee yksinkertaista ja tarkkaa. Materiaali: kangas, kankaat, silitettävät tuotteet, nahka, keinonahka jne. leikataan yhdellä liikkeellä, siististi ja ilman purseita. Silmukka on helppo sijoittaa, pystysuoraan koneen nokan yläpuolelle. Myös puristaminen on virheetöntä paineen asteittaisen nousun ansiosta aina iskun loppuun asti. Iskun lopussa käytetään suurempaa voimaa ilman suurempaa lisäponnistusta. 

 

5HR-puristimella voit leikata vaivattomasti ohuita kankaita, kuten voilea, paksuja silitettäviä tuotteita, kuten fleeceä, muovitettuja materiaaleja, kuten varjopurjeet, tai jaloja materiaaleja, kuten naudannahkaa.

 

Paksumpia tai kovempia materiaaleja varten EMG:n suunnitteluosasto voi neuvoa sinua tarpeisiisi parhaiten soveltuvan puristimen valinnassa.

 

Käsikäyttöistä kääntöpuristinta voidaan käyttää myös neppareiden puristamiseen ja niittaamiseen. Käytä vain sopivaa työkalua, joka pidetään puristimen nokassa kiinnitysruuvilla.

 

presse manuelle pour la maroquinerie découpe du cuirpresse manuelle pour la maroquinerie, pose d'oeillet

 

 

Mikä houkutteli käyttäjä Amandinea EMG:n käsikäyttöiseen puristimeen?

Kun Amandine oli kolme vuotta leikannut kankaita mahdollisimman siististi käsilaukkujen valmistusta varten ja puristanut silmukoita pihdeillä ja vasaralla, hän löysi EMG:n 5HR-mallin ansiosta ilon materiaalien leikkaamisesta, jopa nahan kaltaisten jalojen materiaalien leikkaamisesta. 

 

Noina kolmena ensimmäisenä vuotena :

  • Hän vahingoitti useita leikkaustyökaluja,
  • loukkasi kätensä,
  • joutui toistamaan useita kertoja saadakseen hyväksyttävän leikkauksen ja puristuksen,
  • jokaiseen toimenpiteeseen kului paljon aikaa. 

 

Sitten Alexandre EMG:n suunnittelutoimistosta ehdotti, että hän käyttäisi puristinta, jossa on lyöntipuristin. Tätä varten hän työsti BOEHM:n stanssisarjan sisältämän karan niin, että se sopi täydellisesti 5HR-puristimelle, jonka 500 kg:n voima on ihanteellinen tähän nahkatuotteiden sovellukseen.

EMG-tiimin kyky tehdä testejä hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan painokoneen määrittämiseksi ja ohjata häntä valitsemaan hänen toimintaansa parhaiten sopiva tuote laajasta valikoimasta helpotti suuresti Amandinen uuden laitteen käyttöönottoa.

 

Sittemmin hän on ollut täysin vakuuttunut tästä puristimesta sen erittäin pienen tilantarpeen vuoksi. Se vie hyvin vähän tilaa ompeluhuoneessa, ja sitä on helppo liikutella. Tätä nahkatuotteiden puristinta on myös erittäin helppo käyttää ja säätää. Sen avulla voit työskennellä nopeammin (aikaa kuluu 2-3 kertaa vähemmän) kuin puristimilla ja vasaroilla. 

 

Ennen kaikkea Amandine on erityisen vaikuttunut leikkauksen ja puristuksen laadusta. Työskentely on täydellistä ja vaatii hyvin vähän ponnistelua iskun loppupäässä, jossa tarvitaan enemmän painetta. Hänelle tarjottiin jopa yksilöllistä viimeistelyä (värivalinta)! 

 

Lopuksi hän arvostaa erityisesti sitä, että tätä puristinta voivat käyttää kaikki, myös liikuntarajoitteiset.